Vi har varit på Sardinien en vecka nu. Hunnit med Cagliari på sydkusten som är Sardiniens huvudstad. I Cagliari stod vi på en ställplats som ligger centralt, med promenadavstånd till centrum och gamla stan. Vi tillbringade tre dagar i Cagliari och på söndag (12/11) kände vi att det var dags att röra oss norröver. Första stoppet blev på en bondgård(!) med ställplats. Verkar som om det är ganska vanligt här. Damen på gården ursäktade sig för att restaurangen (ja, de har det också) var stängd men att vi visst fick vi stå hos dem ett par nätter. Så idag på morgonen fortsatte vi mot Cala Gonone och en ställplats där men när vi kom dit så var ställplatsen stängd… men enligt appen CamperContact så skulle den vara öppen, snopet!

Snö och nollgradigt!!

Vi fick fortsätta vår resa och står nu på en jättestor parkering alldeles vid havet i Cala Liberotto. Resan hit har dock bjudit på en överraskning av det stora måttet! Vägen går över ett bergsmassiv  som heter Gennargentubergen och ligger på ca 1000-1400 möh… Och vad möter oss där uppe, jo snö och snöblask!Utsikten hade nog varit fantastisk men var svår att se när man åker bland molnen.. Kan tillägga att vädret inte varit på vår sida ett par dar nu..