Hej hopp alla fina! Vi åker för tillfället tillsammans med våra vänner Jan-Olof & Anna-Lena som har en Kabe, TravelMaster 910. Vi lämnade Camping Playa las Dunas i måndags och åkte mot Tarifa, där vi står nu på en jättefin camping alldeles intill havet. Men innan vi åkte i måndags så hann vi med ett besök i Cadiz. En jättevacker stad som har anor ända bak till 1100 f.k.

Ännu en stad med fina gränder, Cadiz

Njuter av en öl i solen i Cadiz

Goa vänner, Catarina & Anna-Lena

Plaza de la Catedral

Skapliga dörrar!!

På vägen till Tarifa, där vi ligger just nu, så stannade vi en natt på en ställplats i Barbate. En automatisk station med en betalterminal där man fick knappa in plats och om man ville ha el eller ej. Det fanns inga toaletter men det fanns gråvatten tömning. Lite annorlunda men funkar för en natt såklart.

Ställplatsen i Barbate

Här står vi nu, i Tarifa

Njuter i solen