Hejsan alla fina läsare. Som rubriken säger så är vi i Portugal, vi passerade gränsen i förrgår (11/12). Vi står just nu på en fin ställplats, Algarve motorhome Falesia men innan vi kom hit så låg vi på en ställplats strax utanför Loulé med namnet Route 66!

Ställplats Route 66!

Receptionen ala ranchstyle

En massa hästar i skiftande kondition fanns där också.. (ser ni vår husbil? 🙂

På den trevliga campingen Giralda vi låg på i Isla Cristina (Spanien) så träffade vi ett superhärligt par, från Falkenberg, som vi tillbringade helgen med och som vi vill fortsätta att hålla kontakten med så vi bytte all nödvändig info och önskade varann fortsatt trevlig resa. De var nämligen på väg uppåt längs Spaniens östkust.

Härligt möte med nya vänner! Från vänster, Jan-Olof, Anna-Lena och Catarina

Restaurangbesök, Jan-Olof, Catarina och Anna-Lena

Jan-Olof

Dagens promenad och klippning av Catarina!