Idag på morron anlände vi Porto Torres, Sardinien, med färja från Rom. Vi åkte igår kväll (8/11) med en färja från Grimaldi lines och den var väl ett snäpp modernare än den förra vi reste med som var från Jadrolinia lines.  Men innan vi lämnade Rom så besökte vi Colosseum och det var en mäktig upplevelse måste vi säga. Planerna hade varit att hinna med sevärdheter i Rom på tre dagar men på måndag och tisdag så regnade det kraftigt och var kallt så då blev det jobb i husbilen istället, istället blev det både Colosseum och färjetur igår (8/11)

Kulturella Catarina 😉

I bilden nedan så ser ni en liten långsmal plätt som är en gratis ställplats för husbilar, inte ens Thore tordes åka ned där, enligt honom så har vi kommit ned alldeles utmärkt… Men vi har aldrig kommit upp utan hjälp.

Vacker utsikt vid Argentiera på Sardiniens nordöstra kust.