På lördagarna jag (Thore) bestämt mig för att fixa frukosten i husbilen. Det blir lite grann som det blir, ”man tager vad man haver”. Jag brukar börja med att göra en inventering i kylen kl 06.00, medans min fru sover på söta örat, för att se vad jag kan koka ihop.  Efter det sätter jag mig ned och försöker utröna vad    f-n Leif Mannerström kan göra med t.ex. ägg, riven ost, chili ketchup, bacon, en prinskorv, en lök lite vitt bröd och en veckas gamla tomater ( de gick senare i pension)!

Kl. 7.30… efter att ha googlat som en dåre efter Leifs nummer och att ingen av mina vänner är vakna ännu, känner jag mig nödsakad att ta ett eget beslut, så nu kör vi! Här ska banne mig göras frukost!!

Inventerat kylskåpet på ingredienser!!

Lite mycket just nu..

Hur svårt kan det vara!

Nu ska vi kolla om detta är ätbart, haha