Halloj alla! Idag lämnade vi Medjevi och Istrien och åkte endast (!) 6 mil till camping Selce, strax utanför Crikvenica, en jättefin camping med fina servicehus, bra campingplatser och en fin strandpromenad som går in till centrum, ca 3 km.

En soldyrkande Catarina!

Vi måste passera Rijeka på vägen hit och där har vi passerat förut såklart på väg till Istrien. De har en riktigt stor, ja vad ska man säga, rondell eller mer som ett riktigt stort trafik-nav för att ta sig norrut/söderut/ eller till Istrien…. Och vad händer då, jo tar av åt fel håll igen!! Vi har gjort det varje gång vi har varit där, det är avfarter/påfarter hit och dit och man får ta omtag och lägga till ca 6 km till resan varje gång! Liite irriterande men fullt lösbart!

Fina campingplatser nära havet, ca 50 m..

En bar inom bekvämt promenadavstånd, 500 m utefter strandpromenaden