Meny Stäng

Shopping på Tuna Park

Idag har vi varit på shopping på Tuna Park i Eskilstuna. Jag (Catarina) behövde lite nya höstskor.

Jag fullkomligt ääälskar skor men har tagit tag i mig själv och inte köpt skor på ca ett och ett halvt år! Jag har istället försökt att använda de jag har och slitit ut dem så jag kan kasta dem vartefter och på så vis kunna köpa nya.Vi hade siktet inställt på Skopunkten, där kan man handla tre par skor och betala för två! Ett toppenerbjudande tyckte vi. Och nog blev det tre par höstskor allt, kände mig väldigt nöjd med inköpet måste jag säga.

Skopunkten.

Skopunkten.

En stor kasse full med skor!

En stor kasse full med skor!

Lunch blev det också., kålpudding!

Lunch blev det också., kålpudding!

Mina nya höstskor! Väldigt nöjd.

Mina nya höstskor! Väldigt nöjd.